Valentínske srdce

„Milujem Bretónske sušienky! A najviac na nich zbožňujem, aké efektné a pritom rýchle dezerty sa z nich dajú pripraviť. Sú chrumkavé, maslové a dokonale sa hodia ako základ pre rôzne druhy krémov, ovocia a iných ingrediencií. Ak hľadáte inšpiráciu na niečo sladké, no nemáte veľa času, tento jednoduchý recept vás určite nesklame.“
Ingrediencie
Čas prípravy
Náročnosť
Sablé breton
1. Vymiešaj žĺtka s cukrom, pridaj zmäknuté maslo.
2. Prisyp preosiate suché suroviny a vypracuj cesto.
3. Vyvaľkaj na hrúbku 1 cm.
4. Peč pri teplote 160 °C s ventilátorom cca 16 - 18 minút.
Mascarpone šlahačka
1. Všetky suroviny vyšlahaj do nadýchanej šlahačky.
Dokončenie
1. Šlahačku si daj do cukrárskeho vrecka s hladkou špičkou.
2. Pomocou troškou šlahačky prilep srdiečko na podložku.
3. Začni zdobiť šlahačkou, následne na stred daj pistáciovú pastu a dozdob ľubovoľným ovocím.
Bon appétit želá Natacha!
Videopostup nájdeš na mojom instagrame.
Použitý inventár: Tart v tvare srdca KIT TARTE RING AMORE od značky SILIKOMART
Kúpiš na www.pastrymarket.sk