A na začiaku bol sen
Bonjour! Volám sa Natacha a som šťastná, že Vám môžem predstaviť svoj sladký sen, ktorý je dnes skutočnosťou. Narodila som sa vo Francúzsku francúzskemu otcovi a slovenskej mame. Keď som mala desať rokov, presťahovali sme sa na Slovensko. Francúzske gény, pohostinnosť, povestné gurmánstvo a zmysel pre detail zostali. Dnes žijem dvojitý svet... svoj súkromný život so slovenským manželom a našimi troma deťmi, so slovenskými priateľmi tu v Bratislave a ten francúzsky svet si vytváram v práci. Študovala som na výnimočnej cukrárskej škole ENSP vo francúzskom Yssingeaux. Mesiace som pod vedením tých najlepších svetových cukrárskych majstrov tvrdo pracovala.
Priniesť na Slovensko kúsok bohatej francúzskej gastronómie bol vždy môj sen, a tak som sa vďaka silnej podpore mojej úžasnej rodiny rozhodla ho naplniť.
Dnes je pre mňa francúzske cukrárske umenie vášňou. Stretla som výnimočných majstrov z celého sveta. Medzi nimi aj svetoznámu cukrársku elitu Richarda Hawka z Austrálie, ktorý prijal moje pozvanie do Bratislavy. Pracoval dva roky spolu so mnou a s mojím tímom na vytvorení originálnych dezertov v mojej výrobni. Môj projekt Natacha Pacal patisserie je moje ďalšie dieťa a Richard sa stal jeho krstným otcom. Stojím za každým jedným kúskom koláčikov či toriet, dozerám na kvalitu, vyberám si najlepších dodávateľov a kvalita surovín je vždy prvotriedna. Práve preto som dala svojmu projektu moje meno.