Obdivuješ dokonalosť francúzskych mousse dezertov?
A čo je vlastne mousse dezert? Poznáš môj Marron, Exotique, Trois chocolats, Amer, Griotte atď To sú všetko penové teda moussové dezerty pripravované vo formách.
Poď sa so mnou jeden druh naučiť. Pripravíme si ho do finálnej podoby.
Spoločne si pripravíme všetky zložky, ktoré taký dezert potrebuje,
aby bol chutný a mal viac textúr.
Naučíš sa všetky zásady a porozumieš procesu ako taký mousse dezert vzniká.
Ukážem všetko postupne krok za krokom, takže je to pre Teba vhodná voľba, ak si len teoretik či začiatočník a chceš stráviť príjemné doobedie cez týždeň alebo popoludnie cez víkend plné nových informácií a dobrej nálady.
Skvelé 4 hodiny plné pečenia a tvorenia úžasných dobrôt. Priprav sa na to, že u mňa sa učíš prakticky. Všetko od začiatku, až po koniec si pečie každý účastník sám. Len tak, sa dá niečo poriadne a skutočne naučiť.
Obsahom kurzu je:
- receptúry a vytlačené podklady
- suroviny a hotové výrobky 8ks
- občerstvenie
- nealko nápoje, káva a čaj
- diplom o absolovovaní
Miesto konania: Areál IES, Nová Rožňavská 136, Bratislava
Kurzy sa riadia aktuálnymi nariadeniami vlády SR ohľadne pandemických opatrení COVID19.
NÁHRADNÍK:
Po obsadení všetkých miest budeme ponúkať aj pozíciu náhradníka. Viac info k tomu, keď sa kurz naplní.
Teším sa na spoločne strávený čas,
Natacha